INLOGGEN
«»

Als snuisterij van toen

 mag ik je
 deze ruiker geven
 met de bloemen van mijn leven

 zij bloeiden op
 kostbare momenten
 zetten deze luister bij

 gevat in het prille groen
 van een fijne jeugd met
 linten als snuisterij van toen

 later felle kleuren
 van de jong volwassenheid
 niets had nog een vaste prijs

 het diepe warm van wijsheid
 verpakt het boeket dat ik nu
 vol liefde in je handen leg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

09/11/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als snuisterij van toen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.