Een ongewenste last

wil melker

 ik heb model gestaan
 voor het bestaan
 eerst naturel

 een onbeschreven blad
 dat later inhoud
 en omslag nodig had

 alles is al aangemeten
 gegoten heeft het nooit gezeten
 voelde als een ongewenste last

 op zeldzame momenten
 ben ik het even zat
 leg alles van me af

 ervaar in spiegelbeeld
 wat mijn geboorte heeft gegeven
 een huid die feilloos past

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

20/04/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een ongewenste last’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.