INLOGGEN
«»

Stilte die beweegt

 zacht ruisen
 de gordijnen in
 stilte die beweegt

 jij rust
 in de regelmaat
 van ademhalen

 ogen rollen
 in het ritme
 van een droom

 jij lacht
 strekt een arm
 en keert je af

 draait dan weer terug
 straalt in ontspanning
 met een zucht van geluk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

16/02/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stilte die beweegt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.