Icoontjes die sluiten

wil melker

 in stappen
 meten ze passen
 spreken wat woorden

 maar die
 gaan verloren
 tegen de wind

 zij lachen
 met handen
 in liefdesbestanden

 vingers typen
 nog letters maar
 eigenlijk zonder belang

 de icoontjes die sluiten
 beelden hun taal
 houden de wereld zo buiten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

20/09/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Icoontjes die sluiten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.