Eeuwenoude melodieën

wil melker

 ik hoorde muziek
 achter de bomen
 met donkerrood loof

 zag de linden
 wit dansend ontsnappen
 uit hun cirkels van drie

 geen vogelgeluid in
 het monumentale geruis
 van eeuwenoude melodieën

 zacht trok de wind
 aan de kleurrijke balg
 langs de zoom van het bos

 wei en heidegeur mengden
 maar het oerbos bleef gesloten
 in donkerrode eeuwen opgeschoten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

Het oerbos is.. 28/05/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Eeuwenoude melodieën’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.