De echte wereld

wil melker

 heb de plaatjes
 en filmpjes gezien van
 dieren die op mensen lijken

 kleertjes aan
 hun stemmen en lach
 zelfs de kus en een traan

 maar ik wil
 ze zelf ontdekken
 hun geur en eigen geluid

 de warmte van vacht
 kunnen raken en weten
 waarom die ook plast

 ik wil voelen en ruiken
 bewegen en leven
 in de echte wereld daarbuiten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

28/09/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De echte wereld’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.