INLOGGEN
«»

De zoveelste ronde

 vingers priegelen
 met een touwtje
 je hoofd zwaait heen en weer

 je sloft
 de zoveelste ronde
 wilt u een koekje meneer

 maar de trommel is leeg
 je ogen en lach zijn
 een schaduw van wat is geweest

 zacht dansen
 de stofjes in de
 reepjes middagzon

 je slaat
 naar een bromvlieg
 die je zelf verzon

 ik kus je tot een volgende keer
 hulpeloos kijk je en vraagt
 wie bent u ook al weer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

06/10/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De zoveelste ronde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.