Zielen zonder naam

wil melker

 vleugels
 vliegen af en aan
 van zielen zonder naam

 verdriet
 ligt in het verschiet
 van hen die achterblijven

 vooral het
 plotseling verscheiden
 doet in afscheid lijden

 hun vlucht
 lijkt onbenoemd in
 hergroeperen van de geesten

 nog een keer het aardse gaan
 of past de cirkel eindelijk
 in het organische bestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

14/08/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zielen zonder naam’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.