INLOGGEN
«»

Een onverwachte lach

 er viel geen woord
 maar de stilte was geladen
 met onuitgesproken daden

 zonder bewegen
 zocht lichaamstaal een baan
 om de confrontatie aan te gaan

 tot ineens
 de spanning brak
 door een onverwachte lach

 de cirkel was doorbroken
 hysterie net op tijd geaard
 misverstanden zijn geen ruzie waard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

03/07/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een onverwachte lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.