INLOGGEN
«»

Een klare lucht

 ik wil de tijd
 niet breken
 wel graag de zegen
 voor dagen van bestaan

 geen pijn
 of onderhuids venijn
 een lach die lente brengt
 en warmte schenkt

 je handen strelen
 in eindeloze uren
 lijnen volgen van namen
 die na ons kwamen

 een klare lucht
 waarin de wolken verglijden
 een kus voor eeuwigheid
 als ook de tijd is afgelopen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

19/04/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een klare lucht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.