De beweging stokte

wil melker

 zag de hand
 vingers gespreid
 roerloos in de lucht

 ogen
 zonder mededogen
 vol haat en nijd

 de beweging stokte
 jij brak
 onzeker of alles wel klopte

 nog kan ik
 de momenten dromen
 die klap die nooit is aangekomen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

26/01/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De beweging stokte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.