INLOGGEN
«»

Mijn eigen lied

 kan hoog
 en laag springen
 mijn eigen lied gaan zingen

 maar de lezers bepalen
 wat zij uit mijn
 beeld en melodie gaan halen

 laat ik bloesems kleuren
 ontwaken jullie vlinders
 spontaan door het gebeuren

 als zon de aarde
 op zijn zomers kust
 zijn zand en zee een lieve lust

 ik zoek schelpen bij de waterkant
 leg daar mijn woorden mee
 maar jullie gaan voor bruin verbrand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

02/02/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn eigen lied’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.