INLOGGEN
«»

De kleur van glas in lood

 zie in uitgesleten treden
 voetstappen van het verleden
 het schuifelen naar de deur

 een klink die blinkt
 en handen vindt
 zonder terughoudendheid

 eeuwen heeft
 de zon geschenen
 in de kleur van glas in lood

 iedere generatie
 heeft zich bloot gegeven in
 de biecht van het dagelijks leven

 zelfs de dood
 breekt geen verbondenheid
 wij delen paden naar de eeuwigheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

er is leven na dit leven.. 30/07/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De kleur van glas in lood’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.