INLOGGEN
«»

Schering en inslag

 ik heb tijd geweven
 kwam mezelf tegen
 zittend aan het spinnenwiel

 waar ik draden
 spinrag uit het leven
 tot garens vlocht

 na het klaren zette ik
 met schering en inslag
 de patronen op

 maar kwam stof tekort
 borduurde voort over bestaan
 liet de tijd zo door mijn vingers gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

27/01/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schering en inslag’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.