Schaduwvingers

wil melker

 als de kraai landt
 om zijn prooi te verschransen
 komen weer de oude angsten

 blijven schaduwvingers
 aan je plakken alsof zij jou
 voor altijd willen pakken

 komen donkere fantasieën
 en duistere dromen boven
 is je balans en rust vervlogen

 vluchten kan niet meer met
 een been in het graf omarm dan
 de angsten met je warmste lach

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

11/01/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Schaduwvingers’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.