INLOGGEN
«»

Licht geworteld

 de stam
 is licht geworteld
 in onthechten

 buigzaamheid
 van twijg en tak
 is wat verzwakt

 toch straal jij
 met trotse kracht
 weerbarstigheid

 de balans is fragiel
 in confrontatie voelt
 jouw weerstand iel

 buig maar en
 kom langzaam op
 ook zo bereik je ooit de top

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

25/09/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Licht geworteld’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.