INLOGGEN
«»

Een wereld die was

 stilte wordt voelbaar
 als de verre geluiden
 van een wereld die was
 zijn verdwenen

 ineens fluistert gras
 spreken struiken
 hun dialoog met de wind
 hoor blaadjes zacht wuiven

 in deze enclave van rust
 is nog plaats voor het
 kreunen van oude kastanjes
 behangen met donkergroen loof

 kom we gaan weg uit
 de kakafonie van de wereld
 terug naar het sprookje
 van voelbare stilte en rust

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

08/10/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een wereld die was’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.