INLOGGEN
«»

Paniek

Alles verteld,
Me emoties geopend.
Alles meegemaakt,
Alles op het pad lopend.

Angsten die komen,
En emoties die gaan.
Heb ze niet onder controle,
Ben even van de baan.

Tranen lopen over mijn wangen,
Soms zou ik ze willen vangen.
En in een flesje willen stoppen,
Om te kijken naar mijn verlangen.

Raak in paniek,
Als iemand mij aanraakt.
Als is het goed bedoeld,
Het is iets waarmee ik van de baan raak.

Wil eventjes kunnen rusten,
Geen paniek meer in mij.
Even alles aan de kant zetten,
Even niemand aan mijn zij.

Paniek door mijn verleden,
Die ik nu aan het ben beleven.
Dat stukje paniek,
Zal altijd aan mijn zij zijn geregen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tears-deep-inside
Actief sinds: 11-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paniek’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.