laat me zien

Tears-deep-inside

Laat me zien,
Waar ik voor leef.
Laat me zien,
Waar ik om geef.

Laat me voelen,
Om wie ik geef.
Laat me voelen,
Zodat ik zweef.

Dit moment,
Vraag ik me af.
Dit moment,
Waar ik om gaf.

Op deze plek,
Weet ik,
Op deze plek,
Ben ik mezelf.

Ik kan het niet bevatten,
Waarom ik hier ben,
Ik kan het niet bevatten,
Waarom ik eigenlijk leef.
Ik kan het niet bevatten,
Op de vraag die niemand kent.
Ik kan het niet bevatten,
Dat alles niet voor niets is geweest.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘laat me zien’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.