INLOGGEN
«»

Voorjaarsschoonmaak?

Ik hád het niet zo erg op mijn moeder's voorjaars-
schoonmaak
Ja, de woning wel blinkend schoon, maar haar
die je erna uitgeput opraapt...

Niet erg blij mee dus, toch wel ongerust bemerk in
deze wat langere dagen een vage onrust en
welbehagen om eens flink aan de gang te gaan!

Nee, zich niet uitend in geboen en gepoets maar
iets wat er misschien aan herinnert?
Energie voel ik voor tien, gáán dus met die banaan.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voorjaarsschoonmaak?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.