INLOGGEN
«»

lenteliefde

de lente zingt en lacht
de lente danst in zonnestralen
de lente is teder en zacht
weet alles in kleuren te vertalen

de lente is als een prachtige vrouw
zij ademt haar glanzende haren
haar hemel is blauwer dan blauw
zij vult de tijd met haar jaren

haar lippen proeven nieuwe geuren
liefde als in een gedicht
de lente danst in mijn leven
de liefde heeft jouw gezicht



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘lenteliefde’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.