INLOGGEN
«»

lentenacht

de vogels fluiten
in de late nacht
het is volbracht
het onverwachte langverwachte
trekt aan mijn haar
wil me naar buiten
het zingen lenterig
nog niet de lente
de ongetelde dagen
liggen opgebaard
de wacht van hun onwetendheid
heet dag
dag dag
ik kan het zeggen
ik besta het

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘lentenacht’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.