INLOGGEN
«»

Eerste mooie dag

De eerste ijsjes worden volop gegeten
Ikzelf heb me er niet al aan gewaagd
Niet dat ik die dan zou vergeten...
maar úitstellen leek een wat betere zaak.

Het is gezellig druk op een bekend terras
Een eerste mooie dag met wél nog die
warme jas.

Enthousiast wordt er gekeuveld en
kinderen zijn zo zoet
Die heerlijke temperatuur buiten doet
iedereen zo goed!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eerste mooie dag’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.