INLOGGEN
«»

De zoete lentegeur

in het witte rijpen
van de bomen
zag ik je komen

je winterde het
warme sap dat nog de
afdronk van een herfst had

weg is de wind
het ritselen van bladeren
alsof het leven is verstild

toch zie ik kleur in
vogelduiken hun fluiten
heeft de zoete lentegeur

van nieuw ontdekken
geeft de dagen weer wat
fine fleur in langer rekken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De zoete lentegeur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.