INLOGGEN
«»

Van harte wens ik u Gods zegen

Prins Willem Alexander,
straks is uw grote dag,
mag u de troon betreden,
dat God u wijsheid geven mag.

Fijn u als koning te begroeten,
met uw vrouw Maxima erbij.
U mag zich gezegend weten
met haar en uw kind`ren aan uw zij.

Uw leven gaat anders verder,
toch zult u steeds dezelfde zijn.
Van harte wens ik u Gods zegen,
die dag is Nederland heel blij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht is geplaatst in 2013 naar aanleiding van de troonwisseling van Koningin Beatrix naar Prins Willem Alexander. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van harte wens ik u Gods zegen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.