De schoenen van de koningin

Sarah Chateain

De schoenen van de koningin

Blauw,
fel gekleurd.
Met een gouden randje
als liefde van de zee.
Vol van passie,
stijlvol en gevuld met liefde.

Kijk haar gaan,
hakken als pilaren.
Stap voor stap.
Elegant gedreven door haar trots.
Fijne stof,
gemaakt van handgebaren.

Ja de schoenen van de koningin,
laten dromen zweven,
zoals vogels op de wind.
Schoenen, welke altijd stralen
en vrolijk zijn gezind.
De schoenen van de koningin.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sarah Chateain (Actief sinds: 08-07-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De schoenen van de koningin ’ van Sarah Chateain zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.