INLOGGEN
«»

Bij Koninklijk besluit

Opa zingen we straks
als de Koning komt ook
“Oranje boven Oranje boven leve de Koningin”

nee zei ik dat kan niet
daar moeten we iets op verzinnen
voor dat het feest gaat beginnen

ik weet het opa zei ze
“ Oranje boven Oranje boven leve de Koning Wim”

ja dat doen we zei ik
dat is slim

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bij Koninklijk besluit’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.