Lieve Rebecca

Gertjan van der Kraan

Lieve Rebecca

Een nieuwe periode breekt nu voor je aan
Je gaat steeds meer op eigen benen staan
Nu je de basisschool na zoveel jaar verlaat
En naar de middelbare school gaat
Het zal best een spannend gevoel geven
Plus een hele verandering in je leven
En ook al geeft het Misschien wat pijn
Op de weg naar het volwassen zijn
Je ontdekt ook steeds meer dingen
Die je dagelijks zullen omringen
Tijdens de spannende levensreis
Maar als het goed is maakt het wijs
Om dingen te doen of na te laten
Maar dat krijg je vanzelf in de gaten.
Vertrouw bovenal op God de Heer
Hij kijkt dagelijks op je neer
Hij weet, wat je echt nodig heeft
Als je Hem Zijn vertrouwen geeft
Heel veel plezier en een fijne tijd
Doe je best, dan krijg je geen spijt
We houden van je kleine meid
Al wordt je steeds groter door de tijd

Opa en oma

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

De basis school verlaten

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve Rebecca’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.