INLOGGEN
«»

Rebecca

Rebecca

Zo mooi, zo klein, zo teer
Telkens kijk ik weer.
Wonderbaarlijk mooi en schoon,
Dit is dus mijn nageslacht via mijn oudste zoon.
Een prachtig klein meisje, door de Heer gegeven,
En ik bid, of ze in Zijn kracht verder mag leven.
Met de naam die dit kleine wonder heeft gekregen
Ervaar ik het nog meer als een door God gegeven zegen
Rebecca zal zij voortaan worden genoemd
Een prachtig naam die ook in de bijbel wordt genoemd.
Dat haar leven ook in zijn Licht mag staan
En zij haar weg in Uw levensspoor mag gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rebecca’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.