INLOGGEN

Kinder gedichten (voor kinderen)

Je vindt hier een overzicht met de mooiste kinder gedichten en kleine korte kinder gedichtjes om voor te lezen aan (je) kinderen. Bekijk de kinder gedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi gedicht tussen voor jezelf of voor een ander/kind! Naast deze rubriek biedt Dichters.nl je de rubriek Kinder gedichten over kinderen, in deze rubriek vind je gedichten die juist over de kinderen zelf zijn geschreven.

Heb je zelf één of meerdere kinder gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!