Leef je tijd

Erna Kagenaar

bekijk de dingen
zoals jij ze ziet
en luister

blijf altijd zingen
hoor de stem
in je hart

zeg nee
tegen verwachting
als het niet de jouwe is

vlieg
spreid je vleugels
de liefde tegemoet

meer is het niet
meer is er niet
wat ik je leren wil

in alles wat je ziet
in alles wat je weet
in alles wat je wil

is altijd
een waarheid, een weg
dus leef je tijd lief

dat is genoeg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leef je tijd ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.