INLOGGEN
«»

Mijn lieve kind

ik zag je
op het pad

een takje wuifde
met haar blaadjes
op de wind

ik had
je nooit verwacht

het stormde vandaag
op gang komen ging traag

maar eenmaal in de vaart
waai ik met alles mee

in alles wat voor handen komt
tot zover reikt nog net
mijn stom verstand

ik wuifde
ben de wind

dag jij
mijn lieve kind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn lieve kind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.