INLOGGEN
«»

Kerstkaarten krijgen

Het hééft ook wel wat, de gang naar
mijn brievenbus
Eens niet uitsluitend nota's, maar veel
Kerstkaarten aldus.

Blij word ik er altijd weer van, zij sieren
mijn woonkamer
Over gebrek aan interesse heb ik niet te
klagen... Zij gaan mij de feestdagen zeker
door dragen.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerstkaarten krijgen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.