INLOGGEN
«»

kerstwensen

geniet van het kerstfeest
met z’n allen gezellig bij elkaar,
en overdenk hoe 2014 is geweest
want al snel is daar het nieuwe jaar,
vol wensen en verlangens bij de start
die vervagen echter al na enkele dagen
wat wel blijft is de liefde in ons hart
waarin we onze vriendschap meedragen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Martine B
Actief sinds: 23-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘kerstwensen’ van Martine B zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.