INLOGGEN

Kerstgedichten & kerstgedichtjes

Een overzicht met de mooiste kerstgedichten en korte kerstgedichtjes voor kerst. Bekijk de kerstgedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi of leuk kerstgedichtje tussen dat voldoet aan je wensen. Onder deze kerst gedichten bevinden zich gedichten die gaan over de kerstman, kerstbomen, kadootjes onder de kerstboom, wensen, vreugde, het kerstfeest zelf, maar ook over kerstavond en het vieren van kerstmis zelf. Kun je het hier niet vinden?.. kijk dan eens in de andere rubrieken met kerst gedichten.


Kerstgedichten - de soorten

Deze kerstgedichten rubriek (met meer dan 100 gedichten!) is de algemene rubriek voor kerst gedichten. Je vindt hier allerlei soorten gedichten die voor kerst zijn bedoeld of met dit thema verband houden. Er zijn uiteraard zowel lange als korte kerstgedichtjes, en zowel standaard gedichten als hele bijzondere gedichten voor dit bijzondere feest in december. We proberen de gedichten zo goed mogelijk onder te verdelen in de 8 rubrieken die er binnen het kerst thema zijn. We willen je daarom aanraden om naast deze algemene kerstgedichtjes rubriek (en de verschillende pagina's daarbinnen) ook de andere kerst gedichten rubrieken te bekijken die er zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld ook de adventsgedichten voor advent, en rubrieken over de kerstman, kerstbomen, kerstavond, en de populaire kerstwensen afdeling. Kortom, je vindt dus altijd wel een leuk, grappig of mooi kerstgedicht bij ons!

Kerstgedichtjes insturen naar ons?

Uiteraard is het mogelijk om zelf ook kerstgedichten te maken, en deze in te sturen naar ons. Via de button 'Gedichten maken / plaatsen' kun je je eigen kerstgedichtjes insturen. De meeste gedichten keuren we al binnen 24-48 uur, waardoor je kerstgedichtje al heel snel online kan staan! Je ontvangt zowel van de inzending als van de plaatsing van je kerstgedicht een bevestiging. Mochten er eerst nog aanpassingen nodig zijn, voordat we je gedichtje kunnen plaatsen, dan hoor je dat uiteraard ook. Staat jouw gedicht voor/over het kerstfeest binnenkort op Dichters.nl...?