Slechts wat soep uit blik

Dakoyria

Mijn lieve gaste verheugt zich over slechts
wat soep uit blik...
Het geld raakte snel op in deze zo dure tijden
maar wij genieten van elkaars aanblik!

Heel veel later gaat zij blij en tevreden de
deur weer uit
Het gaat toch om het prettige samenzijn
Peinzend bedenk ik dat tot besluit.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Slechts wat soep uit blik’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.