INLOGGEN
«»

Nog steeds zelfgemaakte kaarten

Menigeen in mijn kring breekt zich al het hoofd
over een zelf te maken Kerstkaart
Nee, niet alles hoeft zo compleet digitaal...
Graag hier en daar nog een waarvoor je zelf
met alle liefde dan gaat!

Er wordt alweer druk geknipt, beplakt en netjes
geschreven
Ik geef het met graagte toe: heel erg vaak zo
enorm handvaardig, bedreven!
Bewaren is voor mij een 'must', tenminste even.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog steeds zelfgemaakte kaarten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.