INLOGGEN
«»

Een luxe probleem...

Nog altijd blijft het vooral een luxe probleem
nu wij ons rond deze tijd een en ander moeten
ontzeggen
Wat te denken van de steeds armlastiger
voedselbanken en zo heel zwaar om "nee" te
gaan uitleggen...

Over 's lands grenzen heen zelfs in een Europees
land; er is daar een overvloed aan narigheid aan de
hand!
Je sinds jaren eens extra's moeten ontzeggen... Nou en?
Ook daar wordt immers de Heer geboren; hoe dit
gruwelijk scheve te gaan beseffen?

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een luxe probleem...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.