INLOGGEN
«»

De tunnel

DE TUNNEL

We zitten allemaal in een tunnel
Op weg naar iets of niets
We hebben geen idee
Waarheen we gaan

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje
In dezelfde tunnel
Dat verbindt ons met elkaar

We vragen ons af
Of er licht is aan het einde
Of dat ons pad doodlopend is

We zitten allemaal in een tunnel
Maar we laten ons niet kisten
We maken er het beste van :

Het is hier aangenaam en warm
We zitten in aangename stoelen
Met lekkere hapjes en drankjes
Bij de centrale verwarming
We nemen het ervan

Ik heb jou lief
En jij mij
Die donkere tunnel
Is zo slecht nog niet
Badend in kerstlicht

Geen idee waarheen we gaan
Wat maakt het ook uit
We leven in het moment
We houden van elkaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De tunnel ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.