Zwavelstokken

wil melker


zwavelstokken


slingers
zilveren
takken groenen
rode ballen
in de boom

hoger
pieken nog
de sterren
twinkelen zijn
komst van verre

het lijkt
een droom
in de koude nacht
die warmte van
zwavelstokken bracht

met herdertjes
waar schapen grassen
is zijn geboorte
de bekroning van
een lang verwachten


wil melker
16/12/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zwavelstokken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.