INLOGGEN
«»

Zo móói zijn...

Nooit meer voelde ik me zo mooi als toen,
bij het stemmige Kerstfeest door de dans-
school gehouden
De aanwezige mistletoe vereiste een zoen!

Gepaste muziek gespeeld, fraaie uitgaans-
kleding uit de kast getrokken De cocktailjurk
die gelukkig nog paste

Tijdelijke 'klas'genoten met de bekende quick,
quick slow, dansten onverdroten
Daarna een Engelse wals, die sensuele dans
In de stemming kwam je alras...

Nog één keer zo jong mogen zijn
Die mensen van tóen, zouden die er wel nog
zijn? Liever houden we 't hierbij, een herinnering
zo allemachtig fijn!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo móói zijn...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.