INLOGGEN
«»

Een graag aanvaarde uitnodiging

Het gebaar van een ánder maakte alles uit:
twee families vroegen me te komen vieren
Een alleszins wáárdig besluit!

Het was weer in de locatie, zoals ook vroeger
al bedacht; door een prettig welkomstcomité
werden anderen en ik buiten opgewacht.

Zo heerlijk geëntertained worden met
prachtige muziek, veelal de klassieke Kerst-
liederen maar ook moderne, even uniek.

Eens niet alleen te moeten eten, maar zo
gezellig met elkaar
Ik genoot er intens van en heel mooi versierde
tafels stonden nu daar.

Dit alles door die gezinnen die met hun
volwassen kinderen blijmoedig de nek uitstaken.....
Zo bijzonder dat dit zomaar kón en het mee
mogen maken.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een graag aanvaarde uitnodiging’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.