INLOGGEN
«»

Kerst

Kerst vier je
beleef je
overdenk je

Kerst zie je
ervaar je
schenk je

Kerst bericht je
herdenk je
belicht je

Kerst mis je
omarm je
beslis je

Kerst versterkt
liefde, verbondenheid
openhartig of onopgemerkt

Kerst, geloof in bestaan
een nieuw begin
Steek de kaarsjes aan

Een, twee of meer
voor wie leeft
of wie in eer

wordt herdacht
Kerst is licht
in hart en verwacht

Kerst brengt ons bij elkaar
Laat ons beginnen
aan een nieuw jaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerst’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.