INLOGGEN
«»

waar zon het licht vergeet

ik hoorde de sopranen
als nachtegalen zingen
in het dennengroen van kerst

het orgel speelde weer
op koperen bazuinen en liet
de boodschap blijde luiden

het kind is daar
waar zon het licht vergeet
en winter weer van wanten weet

dus tijd voor vrede in de
donkere koude nacht hier vindt
het religieuze jaar een nieuwe start

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘waar zon het licht vergeet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.