INLOGGEN
«»

Kerst in 't CWZ

Terwijl stemmige muziek
de ruimte vult
Worden patienten bedlegerig
of rolstoelend binnengereden

Wordt de sfeer van Kerst
gevangen in emotie
'n Hand, 'n luisterend oor
in vrijwilligheid gegeven

De Kerstboodschap
dicht bij de mens gebracht
Doet verstillend
aandacht vergroten

Zijn warmte, liefde
en vrede tastend voelbaar
Wordt een Zalig Kerstfeest
voor ieder aangereikt

Wordt werkelijke rijkdom
tot besef gebracht
Om in dankbaarheid
gezondheid te ervaren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerst in 't CWZ’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.