Lichtjes en muziek

summerblondje

 Een besneeuwde wereld.
 Een wereld met lichtjes en muziek
 betovert de bomen en de huizen,
 De wind waait zachtjes je hoort hem suizen,
 Over de landen en de velden,
 Vliegen vogels op weg naar t`zuiden,
 Ze melden de komst van de winter aan,
 Hij ziet zichzelf in de besneeuwde wereld staan.
 Hij hoort de wind suisen door de bomen,
 Hij slaat zijn jas stevig om zich heen
 Want de kou gaat door merg en been,
 De wind maar blijft komen,
 De sneeuw dwarreld om laag,
 Het is weer kerst.!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lichtjes en muziek ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.