INLOGGEN
«»

Verdwenen dennengeur.

 Einde jaar cirkel bijna rond
 gebonden in een nostalgische sfeer
 Veelal verloren gaande
 onder het motto geen tijd.
 Geen Kerstmis met voortdurende
 verdwaalde ballen met naalden op de grond
 Weg is de aromatisch prikkelende dennengeur
 De roep naar ”Vrede op aarde” raken we kwijt.
 Nostalgie word zeldzaamheid
 uiterlijke schijn stijgt steeds meer in
 waarde.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verdwenen dennengeur.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.