INLOGGEN
«»

Sneeuw met kerst

 een arm om je heen
 en een kus op je wang
 ik heb je stevig vast
 dus wees maar niet bang

 heus er gaat echt niets gebeuren
 ja eigenlijk toch wel stiekem iets
 ga jouw in een berg sneeuw pleuren

 gooi je helemaal onder sneeuw
 net zo lang tot je zegt, oké jij win
 maar tegen die tijd heb ik al een
 hele grote sneeuwpop, met jouw erin

 jazeker, wat zal dat lachen zijn
 maar ik zal niet te lang lachen
 en je gauw uit de sneeuw halen
 voor de sneeuw en kou jouw doet pijn

 gauw naar binnen opwarmen bij de open haard
 dan lekker uitpakken de cadeautjes
 onder de boom die zijn bezorgd door de man
 op arrenslee in rode pak met een witte baard

 maar er is slechts een cadeautje en die is voor jou
 hij is helaas niet zo groot maar heel klein
 het is een kaart waar op staat geschreven
 ik hou van jou en wil jij voor altijd mijn liefje zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sneeuw met kerst’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.