INLOGGEN
«»

Decembergevoel

 Dauwdruppels hangen
 Als mooie kristallen
 Aan de breekbare takken
 In de vrieskou gevangen

 Hier en daar
 Komen onder een wit tapijt
 Zo breekbaar
 Wat sneeuwklokjes verblijd

 Zonlicht weerkaatst
 Op een bevroren rivier
 Uitgelaten kinderen
 Hebben enorm veel plezier

 Glinsterende sneeuwvlokjes
 Vallen zachtjes op de grond
 Het lijken wel sterretjes
 In de avondstond

 Mooi helder flikkeren lichtjes
 In iedere boom
 Warme gezelligheid
 Zonder schroom

 In de donkere nacht
 Luister ik naar de wind
 Bij kaarslicht heerlijk warm
 Naar het gehuil van een wonderkind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014Informatie bij het gedicht:

Na een moeilijk begin, en totaal anders dan normaal... uiteindelijk toch nog wat op papier gekregen.... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Decembergevoel’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.