INLOGGEN
«»

Er zal weer vrede komen

 zag het schot gestopt
 stilstand ritselt in beweging
 de eerste witte vlag

 uit dood ontwaakt
 wat niet meer was
 de lach van overleving

 er zijn geen groene
 luisterrijke bomen
 wel gloort er hoop

 ebt langzaam angst
 uit boze dromen
 er zal weer vrede komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

25/12/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Er zal weer vrede komen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.